Kollerie Elektro – Markelo – 06 331 629 95
Header

Referentie

Enkele door mij gerealiseerde referentie projecten zijn:

2 keukens geïnstalleerd  
In 2 huur appartementen een nieuwe keuken geplaatst.Dit in samen werking met Allround Klusbedrijf Marcel Flierman Markelo. Hier is door Kollerie Elektro de elektra, water en gas installatie aangepast en afgemonteerd.
 13321813_1147702875281191_5641063863969673942_n13315562_1147702808614531_7261097768789567782_n
Stand Magellanmulloy.com
De elektra in de stand van Magellanmulloy.com is door Kollerie Elektro aangebracht.Het was de bedoeling om de stand op een eenvoudige manier snel te kunnen plaatsen en te demonteren.
Data patchkast Lentferthouse Enschede
Voor het Lentferthouse in Enschede heeft Kollerie Elektro de data en elektra gerealiseerd.Hiernaast is de patchkast voor ongeveer 200 data aansluitingen afgebeeld.Enkele kantoren in het Lentferthouse
Kampeerboerderij de Langenberg
Voor de Langenberg in Rijssen heeft Kollerie Elektro de data, elektra ,water en brandmeldinstallatie gerealiseerd.Kollerie Elektro heeft er voor gezorgd dat de cv installatie van 3 gebouwen door 1 roommanager (thermostaat) draadloos geregeld wordt.Dit scheelt enorm in de stook kosten doordat de regeling in eigen beheer blijft.
Het Klaashuis op het Hulsbeek in Oldenzaal

Hier heeft Kollerie Elektro een storing in de tuin verholpen en enkele aanpassingen aan de elektra uitgevoerd.Zoals het vernieuwen van de groepenkast

 

fam. Kottelenberg

Hier is in samenwerking met Kollerie Elektro een nieuwe keuken gerealiseerd.Door Kollerie Elektro is het elektra, water en verwarming aangepast.

 

Capra Ibex

Op functionele specificatie van Akvoregia, heeft Kollerie Elektro, de elektro technische voorzieningen gemaakt van de innovatieve drinkwater behandelingsinstallatie. Deze installatie bestaat uit de modernste ultrafiltratie membraan technologie, dat betrouwbaar en veilig drinkwater kan produceren vanuit oppervlakte water, regenwater en bronwater. De toegepaste ultrafiltratie membranen zijn een absolute barrière tegen virussen, bacteriën en onopgeloste deeltjes. Een technologie uit Twente.
De fullscale installatie is als demonstrator opgesteld en zal uiteindelijk gaan dienen als kleinschalige en decentrale waterbehandelingssystem ten behoeve van opkomende markten en derde wereld landen, daar waar behoefte is aan veilig drinkwater. Akvoregia heeft deze installatie technologisch ontworpen in opdracht van Dutch Water Partners. Dit project is ontwikkeld door “connect & develop”, in de TEAM gedachte.

======

TEAM = Together Everybody Achieves More=

 

Moulin Borculo

 

Moulin Bistronomie is gevestigd in een watermolen, waarvan het rad nog frequent zijn rondjes draait. Het terras is sfeervol gelegen aan het water. Een unieke locatie om heerlijk ontspannen te eten en te drinken.Door Kollerie Elektro is hier de verlichting en de sanitaire ruimte vernieuwd.

http://www.moulinborculo.nl